Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: SHL toimittaa torstain kohteet!

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat torstain osalta SHL:stä, jossa lähes kaikki munat laitetaan sarjaa tällä kaudella dominoineen Luleån koriin.

Vetovihjeet tuplaukseen – torstai:

Luleå – Oskarshamn

Single-kohteella on aina mukava lähteä tuplaukseen, ja tälle päivälle sellainen löytyi. Ainakin melkein.

Sarjakärkenä 11 pisteen turvin porskuttavan Luleån yli 3,5 maalia tuo nimittäin kertoimeksi 1,98.

Mainos alkaa

Luleå on tällä hetkellä neljän ottelun kotivoittoputkessa, ja nuo neljä matsia ovat päättyneet 6-3, 5-1, 4-3 ja 4-1. Tänään vastaan asettuu SHL:n heittopussi – sarjajajumbo nimeltään Oskarshamn – joka on raikkaassa yhdeksän ottelun tappioputkessa.

Oskarshamn onnistui kuitenkin viimeksi yllättämään Luleån ja nappasi 4-2-kotivoiton. Yllätyskortti on siis jo käytetty – ja tuo tammikuussa koettu tappio pitää huolen siitä, että Luleå ei lähde iltaan takki auki.

Eli Luleån yli 3,5 maalia lapulle.

Leksand – Växjö

Kuten sanottu, Luleån maalit eivät aivan riittäneet single-kohteeksi, joten kaveriksi kaivetaan äärimmäisen varmalta kuulostava kohde: Leksand-Växjö yli 2,5 maalia.

Växjön vierasmatseissa on viiteen viimeiseen otteluun nähty hurjat 30 osumaa, eli keskiarvollisesti tasan 6 per ottelu. Kertaakaan tällä kaudella ei olla jääty alle 2,5:n maalin.

Leksand puolestaan on Oskarshamnin osalta toinen umpisurkea ryhmä, sillä se on vain pisteen Oskarshamnia edellä ja seuraavana olevaan Linköpingiin on matkaa 13 pistettä. Leksandin iltaa tulee vaikeuttamaan vielä sekin fakta, että Växjöllä on playoffs-paikan kanssa täysi taistelu päällä, joten vierasjoukkue on varmasti latautunut iltaan, sillä Leksand jos joku pitää voittaa.

Maaleja on luvassa. Tuplaukseen riittää yli 2,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

tuplaus vetovihjeet shl 2702

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!