Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Perjantaille poimitaan single-kohde!

vetovihjeet

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Saksan 2. Bundesliigasta! Lapulle valikoitui single-kohde, jonka löydät perusteluineen alta.

Vetovihjeet perjantain tuplaukseen:

Paderborn – Darmstadt

Paderborn on ollut tällä kaudella todella kova kotijoukkue 2. Bundesliigassa, sillä viimeisimpään kymmeneen otteluun mahtuu vain yksi tappio. Vastavuoroisesti Darmstadt on viimeisestä seitsemästä vierasottelustaan kaapinut vain yhden voiton – ja vain yhden tasurinkin sen kykiäisiksi.

Mainos alkaa

Tämän kauden ensimmäisestä keskinäisestä kohtaamisesta Paderborn haki tylyn 4-0-voiton.

Nämä kaikki kun ynnäillään yhteen, valintamme on Paderbornin voitto, jonka kerroin riittää tuplaukseen singlenä.

Ja pakkohan sekin on nyt vielä mainita, että viimeksi kun joukkueet kohtasivat niin, että Paderborn oli isännän roolissa, peli päättyi 6-2. Se tosin oli vuonna 2018, joten eipä siitä sen suurempia johtopäätöksiä voi vetää… Mutta tuohan sekin mukavaa pientä lisäluottoa vitospäivän valintaan.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!