Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Liigaa ja KHL:ää perjantain lapuille!

vetovihjeet

Tuplaus on edennyt kahden lapun voimin perjantaille, ja myös tänään luotetaan jääkiekko-kohteisiin! Alle vetovihjeet perusteluineen.

Pelikuponki 1:

HPK – KooKoo

HPK on esittänyt viime aikoina pirteitä otteita, sillä viidestä edellisestä ottelusta se on napannut peräti neljä voittoa.

KooKoo puolestaan palasi keskiviikkona koronakaranteenista jopa hämmentävän rajulla tavalla, kun se kävi hakemassa JYPistä 8-1-voiton. Toisaalta, onhan JYPin pelaaminen tällä hetkellä melkoisen hukassa, joten tuskin lopputulos nyt mikään ihmeeksi luottava asia oli.

Uskomme siihen, että HPK suorittaa edes piirun verran JYPiä paremmin, ja lapulle valikoidaan HPK:n yli 1,5 maalia.

Avangard Omsk – Magnitogorsk

Ottelusarja on voitoissa 2-2, ja viime ottelussa nähtiin jotain todella erikoista, sillä kentällä oli vain yksi joukkue. Mitäpä muutakaan tuosta voisi todeta, sillä Magnitogorsk nappasi voiton lukemin 7-1.

Henkinen yliote on siis varmasti vieraiden puolella. Tuskinpa mitään rumia – ainakaan edellisen ottelun kaltaisia – lukemia tullaan näkemään, mutta Magnitogorskin yli 1,5 maalia kuulostaa erinomaiselta valinnalta.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan.

Pelikuponki 2:

SKA Pietari – Dynamo Moskova

Dynamo Moskova vei ottelusarjan ensimmäisen ottelun nimiinsä, mutta tämän jälkeen SKA on napannut kolme voittoa ja pääsee kokeilemaan sarjan katkaisua kotikaukalossa. Isännät ovat ottaneet henkisen yliotteen ja Dynamo Moskovan luotto omaan tekemiseen voi olla hitusen koetuksella, sillä jatkopaikka vaatisi kolme perättäistä voittoa. SKA Pietari on sen yhden pykälän edellä Dynamo Moskovaa, että sarja lyödään poikki ja pinoon perjantaina. Kotivoittoa lapulle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!