Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Jokerit matkaa Omskin vieraaksi KHL:ssä

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen ovat tiistain osalta varsin yksinkertaista sorttia, sillä kahdelle lapulle valikoitui kaksi single-kohdetta!

Pelikuponki 1:

Avangard Omsk – Jokerit

Jokerit palasi koronatauolta voitokkaana, kun Sibir Novosibirsk kaatui kotona lukemin 5-2. Todellliseen testiin narripaidat pääsivät kuitenkin vasta sunnuntaina, kun vieraaksi Hartwall Arenalle saapui CSKA Moskova.

CSKA haki 4-2-voiton, eikä Jokereille ole luvassa helppoa iltaa myöskään tänään.

Mainos alkaa

Omsk on nimittäin voittanut kauden kaikki kuusi kotiotteluaan, ja joukkueen nimi komeileekin Itäisen konferenssin piikkipaikalla ennen Ak Bars Kazania ja Salavat Ufaa.

Tätä faktaa vastaan peilaten Omskin voitosta tarjottava yli kakkosen kerroin napataan mielihyvin singlenä lapulle.

Pelikuponki 2:

Complexity – ENCE

Suomalaisjoukkue ENCE kohtaa ESL Pro Leaguen pudotuspeleissä Complexityn, jonka kokoonpano meni viime viikolla uusiksi, kun 17-vuotias oBo päätti palata takaisin kotimaahansa. Viime viikon loppupuolella joukkueessa pelasi heidän valmentajansa ja tulos oli odotetun surkea. Nyt tilalle on saatu oikea pelaaja, joten taso nousee varmasti. Tietysti aikaisemman kokoonpanon tasoa ei hetkessä saavuteta, mutta aineksia on joka tapauksessa parempaan. ENCE varmasti tulee voittamaan oman karttansa ja hyvät saumat siihen on myös Complexityllä, joka on taatusti viime päivät harjoitellut kovaa. Yli 2,5 karttaa kelpaakin tiistain tuplaukseen.

Tottenham – Chelsea

Kylkeen otetaan täysin varmalta kuulosta Tottenham-Chelsea-ottelun alle 5,5 maalia. Jose Mourinhon Spurs harvemmin nimittäin lähtee hyökkäyksellä rellestämään.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!