Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: OG ja Fnatic kohtaavat jo iltapäivästä

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat jälleen kerran ESL Pro Leaguen puolelta, missä pelataan tiistaina kolme ottelua. Tässä pelivalinnat perusteluineen.

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

Vetovihjeet tuplaukseen:

OG – Fnatic

OG laittoi Natus Vinceren maanantaina äärimmäisen tiukille ja se oli jälleen yksi osoitus siitä potentiaalista, joka Aleksib:n johtamalla tiimillä on. Nyt vastaan asettuu kovassa vireessä oleva Fnatic, joka on kaatanut jatkopeleissä jo FaZen sekä Astraliksen. Molemmissa otteluissa joukkue on hävinnyt yhden kartan melko selvästi, mutta tästäkin huolimatta pelit ovat päättyneet voittoon. OG pystyy varmasti haastamaan Fnaticin, joten luvassa on varmasti tiukka matsi. Yli 2,5 karttaa on jälleen kertoimen puolesta hyvä valinta.

FaZe – Astralis

Mainos alkaa

Tässä ottelussa kohtaa kaksi jatkopeleissä voitotonta joukkuetta, joten toisen haaveet voitosta tulee murenemaan tiistaina. Astralis oli yksi suurimmista suosikeista turnaukseen, mutta ailahtelu on maksanut voittoja. Nyt olisi aika saada ehjä esitys aikaan, kun vastaan asettuu ennakkoon heikompi FaZe. Astralis +1,5 kuulostaa saletilta pelivalinnalta.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!