Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Onko ENCE jälleen kadottanut pelinsä?

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään CS:GO-pelin parista, missä ENCE on kovan paikan edessä. Tässä pelivalinnat tiistaille!

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Ninjas in Pyjamas – ENCE

ENCE aloitti ESL One: Road to Rio -turnauksen mainiosti, kun se kaatoi Fnaticin suoraan 2-0. Toisessa ottelussa tulikin sitten kylmää kyytiä, kun altavastaajana otteluun lähtenyt Heretics kylvetti suomalaisnippua. Tuossa ottelussa ENCEn sukellus palasi jälleen karusti mieleen ja peli on täysin sekaisin. Miten hyvin itseluottamuksensa kanssa tuskailevat pelaajat ovat päässeet yli tuosta, kun vastustajaksi asettuu aina vaarallinen Ninjas in Pyjamas. Ruotsalaiset ovat aloittaneet turnauksen kahdella voitolla ja ovat esittäneet huomattavasti tasaisempia otteita. Sen vuoksi NiPin voitto lähtee mainiolla kertoimella lapulle.

Astralis – Team Vitality

Mainos alkaa

Astralis on maailmanlistalla kolmantena, mutta monet pitävät joukkuetta tästäkin huolimatta maailman parhaimpana. Virheetöntä peliä pelaava joukkue on ärsyttävän tasainen ja laadukas, joten joukkueen voittaminen vaatii täydellisen suorituksen. Kummankin joukkueen saldo on toistaiseksi yksi voitto ja yksi tappio. Astralis on hallinnut joukkueen keskinäisiä otteluita, sillä kolme edellistä ovat menneet tanskalaisten nimiin. Luotetaan saman jatkuvan myös tänään.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!