Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: NHL-kohteilla tiistaihin!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Tuplaus jatkuu tiistain osalta NHL-kohteilla. Tänään luotetaan Florida Panthersin sekä Nashville Predatorsin vireen säilymiseen. Alla vetovihjeet perusteluineen!

Vetovihjeet tuplaukseen – tiistai:

Carolina Hurricanes – Florida Panthers

Sasha Barkovin pantterilauma on hieman jopa yllättäen noussut koko NHL:n kärkikastiin, ja tällä hetkelläkin joukkue viilettää kuuden ottelun voittoputkessa.

Carolina ja Florida ovat tällä kaudella kohdanneet neljä kertaa. Nämä kaikki koitokset ovat olleet tasaisia vääntöjä – ja vaikka Florida onkin hävinnyt niistä kolme, on joukkue tehtaillut jokaisessa matsissa vähintään kaksi osumaa.

Lapulle poimitaankin Floridan yli 1,5 maalia.

Detroit Red Wings – Nashville Predators

Lähes Buffalo-tasoisesti tämän kauden suorittanut Detroit Red Wings koki sunnuntaina melkoisen suonenvedon, kun se haki Tampa Bay Lightningista 5-1-vierasvoiton. Voitanee kuitenkin olettaa, että tämä oli nimenomaan suonenveto, eikä moista suoritusta tulla liian usein näkemään.

Nyt vastaan asettuu Nashville Predators, joka on Floridan tapaan hienossa vireessä; viimeisestä kahdeksasta matsista saldona on 7 voittoa.

Maaleja on syntynyt mukavaan tahtiin, joten eiköhän kiekko löydä verkon perukoille myös Detroitia vastaan. Viimeisin, puolisentoista viikkoa sitten pelattu keskinäinen ottelu meni Predatorsin nimiin 7-1.

Täydennetään tiistain tuplaus Nashvillen yli 2,5 maalilla.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!