Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL-pleijareita maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Jääkiekon MM-kisojen jättämä tyhjiö ei ole kovin vakavaa laatua, sillä NHL-pudotuspelit viihdyttävät meitä ennen futiksen EM-kisojen alkua. Päivän molemmille lapuille poimitaankin single-kohteet Änäristä!

Pelikuponki 1:

Boston Bruins – New York Islanders

Ottelusarja on tilanteessa 2-2 ja nyt palataan TD Gardenin huimaan tunnelmaan. Tämä antaa ehdottomasti Bostonille etulyöntiaseman ja se nähtiin jo joukkueiden aikaisemmissa kohtaamisissa Bostonissa. Toki Islanders onnistui ryöstämään yhden ottelun, mutta tuossa Bostonille sattui valtavasti henkilökohtaisia virheitä. Nyt Bruins ottaa jälleen ohjat ja painaa ottelusarjassa johtoon.

Mainos alkaa

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Montreal Canadiens – Winnipeg Jets

Montreal on ollut yksi näiden pudotuspelien ehdottomia yllättäjiä, kun ensiksi se pudotti suurena ennakkosuosikkina sarjaan lähteneen Toronto Maple Leafsin – ja nyt sama on tapahtumassa myös Winnipeg Jetsille.

Winnipeg on ollut koko sarjan aivan köysissä ja voitot ovatkin jo 3-0. Viimeisimmän ottelun Canadiens vei nimiinsä 5-1 Joel Armian loistaessa ykköstähtenä tehoilla 2+1.

Joukkue pääsee yrittämään sarjan katkaisua kotikentällään, ja eiköhän se siinä myös onnistu. Lapulle isketään Montrealin voitto.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!