Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL, NBA ja Veikkausliiga löytyvät lapulta!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään NHL:n, NBA:n ja Veikkausliigan puolelta! Tsekkaa pelivalinnat maanantaille!

Pelikuponki 1:

FC Lahti – FC Inter

Veikkausliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, kun FC Lahti isännöi FC Interiä. Turkulaiset ovat huomattavasti leveämmällä materiaalilla liikenteessä, joten kovassa otteluruuhkassa se on iso etu. FC Lahti pystyy ajoittain haastamaan isompia, mutta taso ei ole lähelläkään kärkeä. FC Interin pitäisi pystyä voittamaan myös vieraissa.

Tampa Bay Lightning – Boston Bruins

Tampa Bay Lightning on yhden voiton päässä jatkopaikasta, joten Boston on toivottoman tilanteen edessä, sillä meno kaukalossa ei vaikuta siltä, että ottelusarja olisi kääntymässä. Tampa puksuttaa vakuuttavasti ja Bostonilla valitettavasti Tuukka Raskin puuttuminen näkyy pahasti. Tampa yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets

Houston Rockets vei viidennen kohtaamisen 34 pisteen erolla ja nappasi 3-2-johdon ottelusarjassa. Kaiken lisäksi Houston sai takaisin kokoonpanoon Russell Westbrookin, joka tuo entistä enemmän vaarallisuutta joukkueen peliin. Houston on varmasti valmiina 6. peliin, jotta sarja laitetaan pakettiin. Sen sijaan Oklahoman usko saattaa olla koetuksella. Lapulle lähtee Houstonin voittoa.

Milwaukee Bucks – Miami Heat

Milwaukee ja Miami selvittivät tiensä jatkoon todella vaivattomasti. Nyt varmasti luvassa on tasaisempi sarja, jonka ennakkosuosikki on kuitenkin kaikille selvillä. Milwaukeen odotetaan pelaavan finaalissa, joten kaikki muu on valtavia pettymyksiä. Joukkue sai myös Orlandoa vastaan lepuutettua joukkueensa suurinta tähteä, joten virtaa on koneessa riittämiin. Milwaukee avaa ottelusarjan voitolla!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!