Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: NHL-kiekkoa keskiviikolle!

vetovihjeet tuplaus

Tuplaus on edennyt kolmannelle päivällä, ja tänään pääsemme iskemään kiinni jälleen Buffalo Sabresin surkeuteen. Alla vetovihjeet perusteluineen!

Keskiviikon vetovihjeet tuplaukseen:

Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers

Buffalolla on mahdollisuus tehdä tässä ottelussa historiaa yltämällä NHL:n kaikkien aikojen kovimmaksi luuseriksi, eli virallisesti siis pisimmän tappioputken hallitsijaksi.

Eiköhän se myös tässä tempussa onnistu. Omissa on kolissut niin tiuhaan tahtiin, että joukkue saa venyä melkoiseen maali-ilotteluun omalta osaltaan, mikäli se haluaa haaveilla voitosta.

Mitään viitteitä tälle tapahtumalle ei kuitenkaan ole näköpiirissä. Philadelphian yli 2,5 maalia lähtee lapulle, sillä kuka tietää – ehkäpä sittenkin saamme nähdä ne maalijuhlat, joiden jälkeen voittajaksi kruunataan uudestisyntynyt Buffalo Sabres.

Colorado Avalanche – Arizona Coyotes

Colorado on tehtaillut viimeiseen viiteen otteluun 21 osumaa ja maalimäärät ovat olleet hurjalla tasolla läpi kauden.

Colorado ja Arizona kohtasivat viime viikolla, ja tuolloin voiton vei rankkarikisan jälkeen kotijoukkue Coyotes lukemin 5-4.

Lapun täytteeksi valikoidaan Coloradon yli 2,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!