Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL-sinkuilla lähdetään maanantaihin!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Tuplausviikko käynnistyy jälleen! Vetovihjeet tulevat maanantain osalta niin Euroopan futiskentiltä kuin jääkiekon NHL:stäkin.

Pelikuponki 1:

Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets

Columbus on aloittanut kauden kahdella tappiolla, mutta edellinen ottelu Nashvillea vastaan oli kelvollinen esitys ja joukkue loi todellakin tarvittavan määrän maalipaikkoja voittoon. Detroit on ennakoissa jälleen yksi heikoimmista joukkueista, mutta se osoitti iskukykynsä kaatamalla Carolinan. Columbus on kuitenkin joukkueena pari pykälää edellä ja tappiot takaavat sen, että kaukalossa nähdään ärsytetty nippu. Otetaankin Columbus lapulle mainiolla kertoimella.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres

Joukkueiden kaudet ovat käynnistyneet täysin päinvastoin, sillä Philadelphia on voittanut kummatkin pelinsä, kun taas Buffalo on kärsinyt kaksi tappiota. Flyers onkin joukkueista selvästi yhtenäisempi ja viisikkopeliltään vahvempi. Buffalon ongelmat eivät näytä poistuneet ja joukkueesta on tulossa ikuinen naurunaihe NHL:ssä. Flyers tuleekin nappaamaan voiton kotikaukalossa.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!