Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL:ää ja Ruotsin lätkää lapuille!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL:ää ja Ruotsin lätkää lapuille!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekosta. Toiselle lapulle otettiin kohteet NHL:stä, ja toiselle kupongille puolestaan Ruotsin Allsvenskanista.

Pelikuponki 1:

Carolina Hurricanes – Ottawa Senators

Kotijoukkueen vire on ollut varsin mollivoittoinen, sillä neljästä viimeisestä ottelusta on tullut tappio – ja noissa matseissa omissa on kolissut yhteensä peräti 17 kertaa.

Hurricanes ja Senators kohtasivat eilen Ottawassa, ja tuossa ottelussa Sens oli parempi lukemin 4-1.

Yllä mainittuja faktoja vasten peilaten vieraiden yli 1,5 maalia kuulostaa todella hyvältä valinnalta, sillä tässä back-to-back-taistossa Senatorsilla on vahva niskalenkki vastustajastaan.

Washington Capitals – Arizona Coyotes

Capitals on ollut hurjassa vireess, sillä 10 viime ottelusta tilillä on peräti 9 voittoa. Yksi mukaan eksynyt tappiokin tuli vasta jatkoajalla vierasottelussa Edmonton Oilersia vastaan (4-3).

Noissa kymmenessä ottelussa Capitals on takonut vastustajien maaliin peräti 45 osumaa, eli keskimäärin 4,5 per ottelu.

Uskotaan, että tämä maalihurjastelu jatkuu myös kolmen ottelun tappioputkessa olevaa Coyotesia vastaan ja isketään lapun toiseksi kohteeksi Capitals yli 2,5 maalia.

tuplaus vetovihjeet 11-11

Pelikuponki 2:

BIK Karlskoga – AIK

Karlskoga on 18 pelatun kierroksen jälkeen Allsvenskanin kakkospaikalla, kun taas tämäniltaisen tukholmalaisvieraan kausi on sujunut täysin päinvastaisissa merkeissä: AIK on nimittäin valahtanut sarjajumboksi.

Kotijoukkue on takonut viimeiseen viiteen otteluun 20 osumaa, joten eiköhän sarjajumboakin vastaan verkko heilu. Lapulle napataan Karlskogan yli 2,5 maalia.

Västerås – Karlskrona

Nämä kaksi joukkuetta majailevat Allsvenskanin ylemmässä keskikastissa. Kummankin joukkueen osalta silmään pistää kuitenkin se, että niiden otteluissa maaleja on nähty todella paljon:

Karlskronan otteluissa verkko on heilunut 5,4:n ja Västeråsin 5,3:n keskiarvolla.

Vilkaisu molempien joukkueiden viime aikaisiin otteluihin tuo lisää taustatukea sille, että ottelun yli 4,5 maalia on hyvä valinta tämän Tuplaus-lapun toiseksi kohteeksi.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut