Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL tarjoilee maanantain kohteet!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NHL tarjoilee maanantain kohteet!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantain osalta NHL:stä! Lapuille löysi tiensä neljä kappaletta joukkuekohtaisia maalimääriä.

Pelikuponki 1:

Montreal Canadiens – Calgary Flames

Calgary Flames on mainiossa vireessä, sillä joukkue porskuttaa peräti viiden ottelun voittoputkessa. Sen sijaan Montrealilla on vaikeaa, koska kahdeksan ottelun tappioputki katkesi vasta viime ottelussa Ottawaa vastaan. Varsinkin Montrealin puolustuspeli on tällä hetkellä heikkoa ja omissa kolisee jatkuvasti liikaa maaleja. Calgarylta löytyy sen verran paljon hyökkäysvoimaa, että vierailijoiden yli 2,5 maalia kuulostaa hyvältä valinnalta.

Philadelphia Flyers – Boston Bruins

Tasaisen varmasti porskuttava Boston taistelee jälleen kerran konferenssin voitosta, joten kausi on sujunut odotusten mukaan. Philadelphia on pelannut myös kelpo kauden, mutta viime ajat ovat olleet vaikeita, sillä viidestä edellisestä pelistä on irronnut vain yksi voitto. Boston on tasaisempi ja laadukkaampi joukkue, joten vierasvoitto ei olisi yllätys. Laitetaan kuitenkin lapulle Bostonin yli 1,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Washington Capitals – Carolina Hurricanes

Maaleja on nähty molempien joukkueiden otteluissa roppakaupalla. Kohdevalinnassa kiinnitetään kuitenkin huomio siihen, että Capitalsilla omissakin on kolissut huomattavia määriä – viimeisimpään viiteen otteluunkin peräti 16 kertaa.

Luotetaan virailijoiden osuvan vähintään kahdesti ja isketään lapulle Hurricanesin yli 1,5 maalia.

New York Rangers – New York Islanders

New Yorkin paikalliskamppailusta on odotettavissa runsasmaalinen koitos, sillä myös nämä joukkueet ovat tehtailleet viime aikoina ison määrän osumia.

Ruuti on ollut kuivaa varsinkin Rangersilla, sillä vastustajan verkko on pöllynyt viimeisimpään viiteen otteluun peräti 17 kertaa.

Rangersin yli 2,5 maalia kuulostaakin siis erinomaiselta valinnalta.

vetovihjeet tuplaus 1301

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut