Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: NHL ja NBA löytyvät myös perjantain lapulta

vetovihjeet

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat torstain tapaan NHL:n ja NBA:n puolelta! Tsekkaa perustelut ja perjantain pelivalinnat tuplaukseen.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers

Los Angeles Clippers on paikalliskilpailija Lakersin ohelle suurin mestarisuosikki NBA-kauteen. Joukkue kuitenkin kärsi viime ottelussa tappio Dallas Mavericksille, joten ottelusarja on tilanteessa 1-1. Nyt pelataankin isosta voitosta, sillä kumpikaan ei taatusti halua olla häviöllä ottelusarjassa 2-1. Kummankin peli perustuu kahden todellisen tähtinimen ympärille. Clippersin tähdet edustavat kokemusta, kun taas Dallasin puolella mennään nuoruuden innolla.

Clippersin penkki on laadukkaampi ja se tuleekin olemaan isossa osassa tiiviissä sarjassa. Myös Kawhi Leonard syttyy tunnetusti pelaamaan, kun panokset kasvavat.

Clippers tulee nappaamaan tulevan yön ottelusta voiton.

Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers saa toisen mahdollisuuden katkaista sarja. Ensimmäisen ottelupallon Montreal selvitti numeroin 5-3, mutta nyt haaste on taatusti kovempi. Montrealin tilannetta ei helpota se, että Brendan Gallagher mursi leukansa eikä hyökkääjää nähdä enää ottelusarjassa. Se jättää valtavan loven muutenkin kapeaan Canadiens-hyökkäykseen.

Philadelphia tietää tasan tarkkaan lääkkeet Montrealin voittamiseen, sillä sen verran tylyt kolme voittoa joukkue on onnistunut nappaamaan. Viime ottelun hyvän olon tunne tuskin on enää tänään läsnä, joten sopii odottaa, että ottelusarja laitetaan pakettiin. Flyers yli 1,5 maalia kuulostaakin hyvältä kohteelta!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät voit lukea TÄSTÄ!