Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL- ja NHL-kiekkoa urakan alkuun!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

On uusi viikko, joten jälleen laitetaan uusi tuplaus vireille: Maanantain lapuille poimitaan KHL- sekä NHL-kiekkoa. Alla vihjeet perusteluineen!

Vetokuponki 1:

Jokerit – Vitjaz

Jokereiden tulokset ovat olleet heikkoja viime viikot, mutta peli on astettain ottanut oikeita askelia. Dynamo Moskovaa vastaan varma voitto suli ja noihin ei ole enää varaa, kun pudotuspelit lähestyvät. Vitjaz osaa pelata, mutta materiaali ei ole millään mittarilla Jokereiden tasoa. Kertoimissa on korostettu liikaa helsinkiläisten tuloksellisesti vaisua vaihetta. Näin ollen laitetaan sinkkuna kotivoittoa lapulle.

Mainos alkaa

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Vetokuponki 2:

Kunlun – SKA Pietari

Tuskin kenellekään tarvitsee erikseen kertoa, että tässä ottelussa jättimäinen ennakkosuosikki on vierasjoukkueen roolia suorittava SKA Pietari, sillä onhan Kunlun kauniisti sanottuna ollut melkoinen heittopussi KHL:ssä.

Viimeisimpänä se hävisi Salavat Ufalle 5-4, ja tätä oli edeltänyt 3-1-tappio Severstalille.

SKA:lla on allaan kaksi tappiota, mikä on vain ja ainoastaan hyvä asia valitsemaamme kohdetta silmällä pitäen. Nälkää löytyy varmasti, eikä joukkue tule niin takki auki Kunlunia vastaan kuin se normaalisti saattaisi tulla.

SKA Pietari -1,5 on valintamme.

Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning

Carolina ja Tampa kohtasivat lauantaina tuplaotteluiden ensimmäisessä kohtaamisessa, ja sen nimiinsä vei Hurricanes lukemin 4-0. Tätä oli edeltänyt 5-3-voitto Chicago Blackhawksista.

Tampa puolestaan oli kohdannut Florida Panthersin ja kärsinyt 4-6-tappion.

Eiköhän nämä riitä perusteluiksi, että lapun täydentäväksi kohteeksi napataan Carolinan yli 1,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!