Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL-kiekkoa ja Portugalin futista lapuille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Tuplausviikko on jälleen käsillä! Kohteet maanantaille poimittiin jääkiekon KHL:stä sekä Portugalin liigan futiksesta.

Pelikuponki 1:

Jokerit – Avangard Omsk

Kahden todellisen KHL:n jättiseuran kohtaaminen on maanantai-illan herkkupala. Kummallakin on vahva materiaali ja molemmat pääsevät nyt mittaamaan tasonsa tosissaan. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi lukemiin 2-2. Myös historian saatossa muut keskinäiset ovat olleet vähämaalisia, joten tänäänkään tuskin nähdään mitään tykitystä. Alle 5,5 maalia lähtee lapulle.

Spartak Moskova – Torpedo

Spartak on kolmen ottelun tappioputkessa ja varsinkin maalinteko tökkii, sillä osumia on syntynyt vain kaksi. Toisaalta huippujengitkään eivät ole juhlineet osumilla joukkuetta vastaan. Oleg Znaroksin luotsaamien joukkueiden kovuus tiedetään, mutta nyt muutamat loukkaantumiset syövät pahasti tehoja ja sitä myötä sijoitusta sarjataulukossa. Tähän peliin otetaan valinnaksi alle 6,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Benfica – Nacional

Benfican meno Portugalin pääsarjassa on ollut tututun vahvaa, ja kolme suurseuraa ovatkin vallanneet jälleen kärkipaikat järjestyksessä Sporting (36pts), FC Porto (32) ja Benfica (32).

Sarjanousija Nacional puolestaan löytyy sarjan häntäpäästä kerättyään 14 ottelusta 13 pistettä. Viimeisestä seitsemästä sarjaottelustaan se on hävinnyt yhtä vaille kaikki.

Hauska knoppitieto illan koitosta silmällä pitäen on se, että kun joukkueet viimeksi kohtasivat vajaat pari vuotta sitten, Benfica jyräsi voittoon lukemin 10-0.

Benfica -1 on valintamme!

Farense – FC Porto

Kuten ylläkin jo mainittiin, on myös Porto ollut tällä kaudella vakuuttava. Se saa Benfican tapaan vastaansa sarjanousijan, joka löytyy sarjan hänniltä.

Benfican tuoma kerroin on kuitenkin jo niin suuri, että tähän matsiin riittää äärimmäisen varmalta tuntuva kohde Porto X2.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!