Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit isännöi Lokomotivia KHL:ssä!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekon KHL:stä, jossa askiin hyppää muun muassa Jokerit. Alla laput perusteluineen!

Pelikuponki 1:

Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl

Jokerit on upeassa vireessä ja se on osoittanut heti alkukaudesta, että mahdollisuudet mestaruuteen ovat korkeammat kuin koskaan aikaisemmin. Materiaali on kenties sen historian kovin, sillä useampi tähti joutuu seuraamaan pelejä katsomosta, kun kokoonpanossa ei ole tilaa. Lokomotiv on haastava vastus, mutta Jokereiden vire kotikaukalossa kestää sen. Jokerien ML-voitto lähtee lapulle.

Spartak Moskova – Kunlun

Mainos alkaa

Spartak Moskova on hävinnyt nyt kolme ottelua putkeen, joten voittaminen voisi vaihteeksi olla ihan kivaa. Juurikaan tämän parempaa mahdollisuutta siihen ei voi tulla, sillä vastaan asettuu Kunlun, joka on voittanut 13 ottelustaan ainoastaan yhden. Spartakilla on omat ongelmansa pelissä, mutta silti se on selvästi edellä joka osa-alueella. Kotivoittoa lapulle!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Timrå IK – Västerås

Toiselle lapulle lähdetään rohkeasti single-kohteen saattelemana.

Timrån ja Västeråsin alkukauden matseja on kummankin osalta leimannut se, että maaliverkot ovat pöllyneet oikein urakalla.

Västeråsin matseissa osumia on syntynyt neljään matsiin yhteensä 23, ja Timrålla kahteen otteluun puolestaan 13.

Isketäänkin lapulle siis ottelun yli 5,5 maalia!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!