Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Kahdella singlellä maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Saksan sekä Ruotsin futiskentiltä. Molemmille lapuille poimittiin single-kohde!

Pelikuponki 1:

Varberg – Sirius

Varberg on saanut hieman peliään kulkemaan viime otteluissa ja varsinkin kotivoitot Göteborgista ja Norrköpingistä ovat varmasti lisänneet itseluottamusta. Sirius on yksi sarjan huonoimmista vierasjoukkueista ja sen viimeisin voitto matkapeleistä on huhtikuulta. Tasainen ottelu, jossa kotietu sekä Varbergin parantanut itseluottamus voivat kääntää kamppailun isännille. Näin ollen sinkkuna lapulle kelpaava kotivoitto on pelattava kohde.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Kaiserslautern – Mönchengladbach

Päivän toinen lappu täytetään Saksan cupin matsilla, jossa Bundesliigassa pelaava Mönchengladbach matkaa Kaiserslauternin vieraaksi.

Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, sillä Kaiserslautern on kaukana entisaikojen loistostaan. Seura pelaa tätä nykyä kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla ja viime kaudella sijoitus oli neljästoista, joten putoaminen vieläkin alemmaksi oli lähempänä kuin nousu kakkosbundesliigaan.

Eiköhän Mönchengladbach jyrää illan ottelussa, joten lapulle poimitaan vieraiden yli 2,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!