Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: NBA-korista sekä futista maanantaille

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Maanantai vyöryy niskaan, mutta sehän tarkoittaa samalla Tuplaus-viikon käynnistymistä. Tässä vetovihjeet avauspäivälle!

Pelikuponki 1:

Velje – Midtjylland

Tanskan liigan maanantai sisältää ottelun, jossa sarjan johtaja matkaa sarjajumbon vieraaksi. Midtjyllandin sarjajohto ei kuitenkaan ole kovinkaan vankka, sillä FC Kööpenhamina hegittää niskaan vain pisteen päässä. Joukkue on siis varmasti motinoitunut, vaikka vastus ei illan matsissa olekaan sitä kovinta luokkaa.

Velje on onnistunut voittamaan kauden 16 ottelustaan vain kaksi, ja kun tasureitakin on kertynyt vain kaksi, sarjapisteitä löytyy vaivaiset 8.

Midtjylland -1 poimitaan singlenä lapulle!

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Dallas Mavericks – Cleveland Cavaliers

Dallas Mavericksin riveissä pelaa yksi sarjan parhaimmista pelaajista Luka Doncic. Pelkästään slovenialaisen taidot takaavat sen, että joukkue taistelee joka ottelussa voitosta. Cleveland on nuori joukkue, jolta ei menestystä odoteta. Tasoero on selvä Dallasin hyväksi ja se korostuu kotikentällä pelattaessa.

Los Angeles Clippers – New Orleans Pelicans

New Orleans Pelicans on konferenssinsa surkeimpia joukkueita ja varsinkin vieraissa on ollut valtaisia ongelmia. LA Clippers on ennakkoon yksi niistä seuroista, joille mestaruus on mahdollinen. Clippers on ailahdellut ja myös se on ollut vieraissa ongelmissa. Kotona on kuitenkin kulkenut, joten luotetaan kotivoittoon viiden pisteen marginaalillakin.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!