Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL- ja SHL-kiekkoa maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Tuplaus eteni viime viikolla aina lauantaille asti, mutta finaalipäivä jäi kokematta. Kukaan muukaan ei tosin onnistunut ”läpipeluussa”, joten tällä viikolla Jackpot nousee 6000 euroon!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Tämä viikko käynnistetään lätkäkohteilla, sillä mukaan mahtui niin SHL- kuin KHL-kiekkoakin. Alla vetovihjeet perusteluineen!

Pelikuponki 1:

Färjestad – Skellefteå

Skellefteålla on taustallaan 6-1-voitto Malmöstä, ja tuota matsia puolestaan edelsivät 3-1-voitto Oskarshamnista ja 4-3-voitto Oskarshamnista. Homma tuntuu siis luistavan hienosti.

Färjestad puolestaan on hävinnyt viimeisestä neljästä ottelustaan kolme, ja kaikissa noissa neljässä matsissa se on päästänyt omiin vähintään kolme osumaa.

Nämä asiat, kun ynnäillään yhteen, kelpaa Skellefteå yli 2,5 maalia mielihyvin lapulle.

CSKA Moskova – Lokomotiv Jaroslavl

Game 7 ja tarkkaa puolustamista. Eiköhän nämä ole eväät tärkeään otteluun. Tuskinpa kummaltakaan joukkueelta mitään maalikarkeloita nähdään, joten alle 6,5 maalia täydentää ensimmäisen kupongin.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

Pelikuponki 2:

CSKA Moskova – Lokomotiv Jaroslavl

Edessä on siis yllä mainittu Game 7, joten enää virheisiin ei ole varaa. Lokomotiv Jaroslavl on laittanut sarjan todella tiukille, mutta vaikein haaste on edessä. CSKA Moskova on ollut aikaisemminkin kovissa paikoissa, joten joukkueessa tiedetään homman nimi. Sen lisäksi joukkueen materiaali on asteen verran kovempi, joten yksilötaito on CSKA:n puolella. Kun tähän päälle lyödään kotietu, niin lapulle lähtee kotivoitto.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!