Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL tarjoilee maanantain kohteet!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL tarjoilee maanantain kohteet!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään yksinomaan KHL:stä, jota pelataan maanantain kunniaksi viiden ottelun verran!

Pelikuponki 1:

Traktor Tsheljabinsk – Ak Bars Kazan

Traktor saa vieraakseen Ak Bars Kazanin, mikä ei kotijoukkueen kolmen ottelun tappioputken kannalta ole kovinkaan iloinen asia – onhan kyse yhdestä KHL:n parhaista joukkueista.

Kazanin saldo viimeisestä viidestä ottelusta on neljä voittoa. Vieraskentälläkin homma on sujunut, sillä taustalla on voitot niin Avtomobilist Jekaterinburgista (2-3) kuin Dynamo Moskovastakin (0-2).

Lapulle napataan siis Kazanin voitto.

Spartak Moskova – Kunlun

Spartak Moskovalla on homma viime aikoina luistanut, sillä viidestä viimeisimmästä ottelusta saldona on Kazanin tapaan neljä voittoa. Näistä kaksi viimeisintä on tullut kotikentällä vieläpä siten, että vastustajat eivät ole onnistuneet tekemään yhtään maalia Spartakin verkkoon (Traktor 4-0, Severstal 3-0).

Kunlun on tällä kaudella ollut umpisurkea vierasjoukkue, joten Spartakin yli 1,5 maalia kuulostaa erittäin hyvältä valinnalta.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Avtomobilist Jekaterinburg – Barys Nur-Sultan

Näiden molempien joukkueiden otteluissa on viime aikoina nähty runsaasti maaleja, ja sitä voi ainakin sanoa Barysin matseista: Viimeisimpään kuuteen peliin maaleja on nimittäin nähty varsinaisella peliajalla peräti 45 kappaletta, eli 7,5:n keskiarvolla!

Otetaankin lapulle ottelun yli 4,5 maalia.

Traktor Tsheljabinsk – Ak Bars Kazan

Ensimmäiseltä lapulta löytyviin perusteluihin vedoten, napataan tällekin lapulle kohde Traktorin ja Kazanin kohtaamisesta.

Traktorilla on viime aikoina kolissut sen verran omissa, että eiköhän jo yksin Kazan osu kolmesti, mutta tuskinpa Traktor kotonaan nollille jää sekään, sillä koviakin joukkueita vastaan se on onnistunut tekemään vähintään yhden.

Ottelun yli 2,5 maalia on valintamme!

tuplaus 2701

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut