Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Newcastle ja Man United kohtaavat Valioliigassa

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vuoden viimeinen maanantai on saapunut, mikä tietää samalla sitä, että on aika kaivaa esiin vuoden viimeiset vetovihjeet tuplaukseen!

Pelikuponki 1:

Newcastle – Manchester United

Koronakurimuksessa olevalla Man Unitedilla on isot panokset maanantaina, sillä voitto on yksinkertaisesti saatava, jotta haaveet Mestarien liigan paikasta pysyvät vahvasti päällä. Newcastle on sarjan heikoimpia joukkueita, joten nyt jos koskaan hieman heikompikin esitys saattaisi riittää voittoon. ManU:n voittoa lapulle!

Ruotsi U20 – Slovakia U20

Ruotsin MM-turnaus käynnistyi vakuuttavalla voitolla Venäjästä. Nyt haaste ei ole niin suuri, joten vastaavanlaisella esityksellä pitäisi irrota täysi pistepotti. Laitetaan Ruotsin voittoa lapulle.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Ak Bars Kazan – Magnitogorsk

Molemmat joukkueet ovat suorittaneet tällä kaudella erinomaisella tavalla ja varsinkin Itäisen konferenssin kärkipaikalla puksutteleva Magnitogorsk on ollut todella vakuuttava.

Joukkue on dominoinut keskinäisiä otteluita tällä kaudella, sillä se on onnistunut kaatamaan Kazanin peräti kolme kertaa suoraan varsinaisella peliajalla.

Magnitogorskin ML-voitosta tarjottava kerroin riittää singlenä tuplaukseen, ja se lapulle myös poimitaan! Tämä tarkoittaa siis sitä, että myös jatkoajan tai rankkareiden kautta tullut voitto kelpaa.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!