Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: SKA Pietari matkaa Vitjazin vieraaksi

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen ovat maanantain osalta sekalainen kattaus futista sekä lätkää. Kahden lapun voimin lähdetään jälleen Jackpot-jahtiin!

Nappaa kierrätysvapaita ilmaiskierroksia!

Pelikuponki 1:

Degerfors – AIK Tukholma

Mainos alkaa

AIK on ollut viime ajat kovassa vireessä, sillä joukkue painelee tälläkin hetkellä 12 ottelun tappiottomassa putkessa. Voitolla tänään joukkue nousisi tasapisteisiin sarjan kärjessä olevan Djurgårdenin kanssa.

Degerforsilla puolestaan on ollut huomattavasti synkempää. Tälläkin hetkellä seura laahustaa viiden ottelun tappioputkessa – ja jokaisessa noista otteluista omissa on kolissut vähintään kahdesti.

Lapulle lähtee AIK:n yli 1,5 maalia.

HK Vitjaz – SKA Pietari

Vitjazin tämän kauden saldo on kolme voittoa ja 7 tappiota, kun taas SKA:n saldo on päinvastainen: 7 voittoa ja kolme tappiota.

SKA ei ole välttämättä ollut aivan niin hurjassa lennossa kuin on totuttu, mutta tuplaukseen kelpaa mielihyvin pietarilaisten yli 1,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Avangard Omsk – Lokomotiv Jaroslavl

Lokomotiv Jaroslavlin odotukset kauteen olivat kovat, mutta toistaiseksi tekeminen on ollut kaukana parhaasta. Hallitseva mestari Avangard Omsk on myös yskähdellyt, mutta nyt alla on kaksi isoa vierasvoittoa Avtomobilistista sekä Spartak Moskovasta. Lokomotiv on voittanut 10 ottelustaan ainoastaan kolme, joten se kertonee kaiken seuran tuskasta. Koitovoittoa lapulle.