Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Ruotsin futista lapuille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon alkajaisiksi futiksen puolelta – ja tarkemmin sanottuna Ruotsin Allsvenskanista!

Pelikuponki 1:

Örebro – AIK

AIK saa tänään Allsvenskanissa vastaansa Örebron, joka on sarjan hännillä. Örebro on hävinnyt Allsvenskanissa viisi ottelua putkeen, kun tähän lisätään väliin tulleet tappiot harjoitusotteluissa, niin putki on seitsemän ottelun mittainen. AIK on saanut koneensa hyvään iskuun ja joukkue on mukana jopa mestaruustaistossa. Lähdetään hieman erikoisemmalla kohteella liikkeelle, sillä lapulle AIK:n 1. puoliajan voitto.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Örebro – AIK

Luotto tukholmalaisjoukkueeseen on tänään niin kova, että yllä mainituin perusteluin tämän lapun avauskohteeksi poimitaan AIK:n voitto, joka sekin tarjoilee todella kelvon sorttisen kertoimen!

Varberg – Göteborg

Toinen kohde napataan niin ikään Ruotsin Allsvenskanista. Molempien jengien otteluissa on nähty viime aikoina paljon maaleja, sillä Göteborgilla on sarjaotteluista takanaan kaksi perättäistä 3-2-voittoa.

Varbergin koko kauden maalikeskiarvo puolestaan näyttää sarjan toiseksi suurimpia lukemia: 3,1.

Lappu täydennetään tämän matsin yli 1,5 maalilla.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!