Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Huuhkajat kohtaa Belgian!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantain osalta EM-kisoista, mutta mahtui lapulle myös yksi kohdepoiminta NHL:n pudotuspeleistä.

Pelikuponki 1:

Suomi – Belgia

Suomi on maanantaina tilanteessa, jossa se tarvitsee todennäköisesti vähintään yhden pisteen lunastaakseen jatkopaikan. Tappiollakin se voi tulla, mutta tuolloin tilanne ei ole omissa käsissä, vaan apuja tarvitaan useammalta suunnalta. Belgia on jatkopaikan varmistanut, joten tänään panoksena on lohkovoitto.

Varmasti lepuutuksia tulee, mutta sen sijaan suurimmat tähdet Eden Hazard ja Kevin De Bruyne ovat avauksessa hakemassa pelituntumaa. Tämä on kaikkea muuta kuin hyvä uutinen. Suomi tulee ottamaan vastaan koko ottelun ja mikäli Belgia onnistuu aikaisessa vaiheessa maalinteossa, niin lukemat voivat repsahtaa kunnollakin. Tasoero on valtava. Lapulle lähtee Belgia -1,5.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Venäjä – Tanska

Tanska haluaa varmasti päättää nämä kisat komeasti kotiyleisönsä edessä Parkenilla. Se saa alkulohkon päätösottelussaan vastaan Venäjän, jolla puolestaan on katse vielä tiukasti jatkopeleissä.

Belgia-ottelu kuitenkin näytti jo, että Venäjän jalkeilla oleva nippu ei ole kummoinen – eikä Suomi-ottelukaan sen koommin vakuuttanut.

Tanskaa lapulle. Tällä voitolla olisi nimittäin myös varmasti tietynlainen symbolinen merkitys aiemmat tapahtumat huomioiden.

Tampa Bay Lightning – New York Islanders

Karavaani on rantautunut jälleen Tampaan sarjan ollessa tilanteessa 2-2.

Voittaajaa ei lähdetä arvuuttelemaan, sillä sen verran viheliäisen vastuksen Isles on onnistunut Tampa Baylle tarjoamaan. Sen sijaan kotijoukkueen yli 1,5 maalia kuulostaa varsin turvalliselta valinnalta lapun täydentäväksi kohteeksi.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!