Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa Lokomotivin Jaroslavlissa!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon alkajaisiksi Euroopan futiskentiltä sekä jääkiekon KHL:stä. Alla maanantain laput perusteluiden kera!

Vetokuponki 1:

Barcelona – Granada

Barca on aloittanut messittömän aikakautensa mukiinmenevästi, mutta viime viikolla UCL-karkeloissa tuli lunta tupaan, kun Bayern München kävi hakemassa 3-0-voiton Camp Noulta.

Mainos alkaa

Kasvojenpesun paikka on edessä tänään, kun vastaan asettuu Granada, jolla on takanaan kaksi tappiota. Luotetaan Barcan materiaalin voimaan ja isketään tuplauksen avauskohteeksi kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto.

Udinese – Napoli

Napoli on aloittanut sesonkinsa Serie A:ssa puhtaasti kolmella voitolla. Huonosti ei ole aloittanut myöskään Udinese kahden voiton ja yhden tasapelin kera.

Maaliodottama illan matsiin on korkealla, joten napataan lapun täydentäväksi kohteeksi Napolin vähintään yksi maali, eli Napoli yli 0,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Vetokuponki 2:

Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit

Jokereiden voittoputki on jo upeasti kuuden ottelun mittainen ja joukkue kairaa pisteitä heikommallakin esityksellä. Sen sijaan kovia vastaan esitykset ovat laadukkaita. Se nähtiin juuri joukkueiden viime viikon kohtaamisessa, jossa Jokerit voitti 2-0 ja antoi Lokomotiville ainoastaan 12 laukausta maalia kohti. Tietysti asetelmat ovat tänään eri, kun ottelu pelataan Venäjällä. Ehdottomasti Jokereilla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet voittoon myös vieraissa. Jokerit ML kelpaakin lapulle sinkkuna.