Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Arsenal ja Crystal Palace iskevät yhteen Valioliigassa

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Maanantai on jälleen saapunut luoksemme, joten on aika kaivaa vetovihjeet tuplaukseen. Avauspäivälle kohteita tulee KHL:stä sekä futiksesta.

Pelikuponki 1:

HK Sotshi – Avangard Omsk

Sotshin meno on ollut varsin yskähtelevää, sillä joukkue on 10 viimeisimmästä ottelustan hävinnyt peräti 8 suoraan varsinaisella peliajalla. Kovinkaan suuria lupauksia tämä ei maanantai-iltaan herätä.

Tähän, kun lisätään se, että Omsk puolestaan on yltynyt varsin kelpo vireeseen ja voittanut viimeiset neljä otteluaan suoraan varsinaisella peliajalla – joukossa muiden muassa Jekaterinburg ja Barys – alkaa valinta olla selvä. Vierasvoittoa siis lapulle.

Torpedo Nizhni Novgorod – Avtomobilist Jekaterinburg

Avtomobilistin otteet ovat ailahdelleet, mutta vaikka tappioitakin on tilille kertynyt, on joukkueen maalinteko ollut hyvällä mallilla. Neljän ja viiden maalin illat ovat olleet aivan peruskauraa viimeisten viikkojen aikana. Viimeisimpään yhdeksään matsiin se on jäänyt vain kerran alle kahteen maaliin, ja tuo tapahtui juurikin ylempänä mainitussa Omsk-ottelussa.

Ailahtelevia ovat olleet myös Torpedon otteet, joten poimitaan lapulle vierasjoukkueen yli 1,5 maalia.

Tämä lappu kuuluu Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Arsenal – Crystal Palace

Arsenal on saanut loistavasti pelinsä rullaamaan ja tulokset ovat puhuneet puolestaan. Kaiken kritiikin keskellä tilanne on se, että voitto maanantaina ja eroa on Mestarien liigan paikkaan vain kaksi pistettä. Crystal Palace on sarjan heikoimpia vierasjoukkueita, joten nykyvireisen Arsenalin pitäisi kairata voitto kotikentällä.

Venezia – Fiorentina

Venezia on sarjassa toiseksi viimeisenä, sillä seitsemästä ottelusta on tullut viisi pistettä. Sen sijaan Fiorentina löytyy 8. sijalta Mutta nousu jopa 4. sijalle on mahdollista, mikäli joukkue voittaa maanantaina. Fiorentina on joukkueista laadukkaampi, mutta tietysti Venezia saa hieman etua kotipelistä. Lapulle lähtee tänään Fiorentinan yli 0,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!