Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futista ja CS:GO:ta lapulle!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet maanantain tuplaukseen tulevat pääosin futiksen puolelta, mutta mahtuu mukaan myös yksi CS:GO-ottelu. Tsekkaa laput!

Vetokuponki 1:

Sirius – AIK Tukholma

AIK on yltynyt Allsvenskanissa kelpo vireeseen, sillä viiden viimeisen ottelun saldona on neljä voittoa, joiden kaveriksi on tullut yksi tasapeli.

Siriuksella samainen viiden ottelun jakso on tuonut kolme tappiota. Malmöä ja Djurgårdenia vastaan jopa rökäletyyppisesti lukemin 4-0 sekä 5-1. Sarjasijoituskin on suoritusten mukainen, sillä karsijan paikalla oleva Örebro on vain neljä pistettä Siriusta perässä.

Tämän lapun kulmakiveksi poimitaankin AIK:n voitto!

Varberg – Örebro

Myös lapun toinen kohde tulee Allsvenskanista. Maalinteko on ollut todella vaikeaa molemmille jengeille, ja sitä se on ollut varsinkin kotijoukkueelle. Viimeisin matsi päättyi lukemiin 0-0, ja tätäkin ennen ottelun yhteismaalimäärät ovat harvoin käväisseet edes yli 2,5:n tasolla.

Lapulle riittää pieni kerroin, joten valintamme on alle 4,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Vetokuponki 2:

Villarreal – Granada

Villarrealin kausi käynnistyy La Ligassa maanantaina kotiottelulla Granadaa vastaan. Viime kauden päätteeksi Eurooppa-liigan voittanut Villarreal saattaa olla musta hevonen alkavaan kauteen, sillä La Ligassa isojen palaset ovat pahasti levällään eikä olisi ihme, vaikka joku nousisi taustalta mukaan tosissaan mestaruustaistoon.

Villarreal on eri tason nippu kuin Granada ja kotietu suosii entisestään isäntiä. Lähdetään liikkeelle kotivoitolla.

Vitality – ENCE

Lapun toinen kohde tulee CS:GO:n puolelta, missä käynnistyy ESL Pro League. Suomalaisjoukkue ENCE pääsee mukaan karkeloihin Partner Teamin roolissa. Muuten kutsua tuskin olisi tullut, sillä menestys on kiertänyt organisaation kaukaa jo pitkään. Vitality sen sijaan on tuttu näky maailman terävimmällä huipulla. ENCE on valitettavasti aseeton tänään Vitalityn käsittelyssä.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!