Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa Ak Bars Kazanin KHL:ssä

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Tuplausviikko käynnistyy jälleen! Vetovihjeet avauspäivään tulevat jääkiekosta, sillä lapuille mahtui niin Ruotsin Allsvenskania, KHL:ää kuin Serie B:täkin.

Pelikuponki 1:

AIK – Vita Hästen

Vierasjoukkue Vita Hästen ei kuulu sarjan kärkijoukkueisiin, mutta maalimääriä katseltaessa joukkue on sarjan ykkönen (keskiarvo ottelua kohden 6,7).

Ongelma pelissä on lähinnä ollut se, että vaikka valkeat hevoset ovatkin mättäneet kovaan tahtiin maaleja, omissa on helissyt vieläkin rajummin.

Viimeisimmässä ottelussaan se hävisi jatkoajalla 4-5 Väsbylle, ja tätä ennen takkiin puolestaan tuli Almtunalta lukemin 8-5.

Sarjan toiseksi viimeisenä olevaa AIK:ta vastaan verkon luulisi heiluvan, joten Vita Hästen o2,5 kelpaa singlenä mainiosti lapulle!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Jokerit – Ak Bars Kazan

Vaikka Jokerit on tänään kotijoukkue, niin todellisuudessa ottelu pelataan Kazanin kotikaukalossa. Näin ollen tämä suosii ehdottomasti Ak Bars Kazania. Joukkueiden eilinen peli päättyi Kazanin 4-1-voittoon. Tänään tuskin tullaan näkemään yhtään sen enempää maaleja, sillä onhan vastakkain kaksi aivan sarjan parhaimmistoa. Alle 5,5 maalia lapulle.

Reggina – Venezia

Reggina on voittanut edellisestä 10 ottelustaan ainoastaan yhden. Sen sijaan Venezia on sarjassa kuudentena, sillä 11 ottelusta on irronnut 18 pistettä. Joukkueiden vire puoltaa etua vierailijoille. Venezia yli 0,5 maalia kelpaa lapulle, joten se napataan kiinni.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!