Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Tällä viikolla jaossa hurja 10 000 € Jackpot!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Tuplauksessa on tällä viikolla tupla-jackpot, mikä tarkoittaa sitä, että päätyyn saakka vetäneiden kesken jaetaan peräti 10 000 euron potti!

Pelikuponki 1:

AS Roma – Spezia

AS Roman peli on takunnut ja eroa alkaa kertymään europaikkoihin pelottavaan tahtiin. Nyt maanantaina on pakkovoiton paikka, kun vieraaksi saapuu putoamisviivan päällä oleva Spezia, joka on sarjan huonoimpia vierasjoukkueita. Spezia on pelannut vieraissa tällä kaudella kahdeksan kertaa ja tilillä on vain neljä pistettä. Omiin on mennyt peräti 25 maalia.

AS Roma -1,5 on valinta maanantaille.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Chicago Blackhawks – Calgary Flames

Molempien jengien matseissa on nähty läjäpäin maaleja. Chicagon kolme viimeisintä ottelua sisältävät 4-5- sekä 2-6-tappiot. Flamesilla samaan ajanjaksoon puolestaan mahtuvat 2-4- ja 3-5-tappiot.

Joukkueet kohtasivat marraskuun lopulla, ja tuolloin Calgary vei voiton 5-2.

Sen pidemmittä puheitta lapulle isketään singlenä ottelun yli 5,5 maalia!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!