Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Veikkausliigassa pari peliä maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen täräytetään jälleen maanantain kunniaksi eetteriin, ja tänään kohteet ovat poimittu Suomen sekä Norjan futiksesta!

Pelikuponki 1:

HIFK – FC Lahti

HIFK on onnistunut tekemään viimeisessä neljässä ottelussaan tasan yhden maalin, mutta eipä omakaan verkko paljoa ole heilunut, sillä omissa on kolissut noissa neljässä matsissa niin ikään tasan kerran.

FC Lahden viimeisessä neljässä ottelussa puolestaan on nähty vain kerran yli 2,5 maalia, joten vähämaalista tekemistä on ollut myös lahtelaisten puolella.

Joukkueiden kesäkuun lopussa pelattu, kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi 0-0, joten isketään tuplauksen avauskohteeksi ottelun alle 2,5 maalia.

KTP – IFK Mariehamn

KTP ja IFK Mariehamn ovat molemmat varsin synkässä putkessa. Maalinteko takkuaa ja voittoja ei napsu tilille lainkaan.

KTP:n tappioton putki on jo seitsemän ottelun mittainen, kun taas maarianhaminalaisilla samainen putki on venähtänyt jo kahdeksaan.

Kotkalaiset ovat onnistuneet putkensa aikana tekemään sentään neljä maalia, mutta IFK Mariehamn ei ole tehnyt yhtään osumaa kahdeksaan otteluun.

Tuplaukseen meille riittää ottelun alle 3,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

LISÄTIEDOT TUPLAUKSESTA

Pelikuponki 2:

Strømmen – Stjordals

Toiselle lapulle lähtee sinkku Norjan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta, jossa Strømmen saa vieraakseen sarjajumbo Stjordalsin. Vierailijat eivät ole vielä keränneet ainoatakaan pistettä matkapeleistä, vaan saldo on viisi tappiota ja 15 päästettyä maalia. Strømmen on pelannut viisi ottelua tappioitta putkeen ja varsinkin vieraista haettu tasapeli Jerviä vastaan oli mainio tulos. Tähän voidaan laskea myös kotona tullut voitto Åsanesta. Näin ollen isäntien voitto maistuukin lapulle!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!