Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa jälleen Jekaterinburgin

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

On jälleen uuden tuplausviikon aika! Lapulle valikoitu KHL-kiekkoa sekä La Ligan futista. Alla vetovihjeet perusteluineen!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Jekaterinburg – Jokerit

Yllä mainitut joukkueet eivät ole vielä edellisestä ehtineet viiletä, kun jo taas mennään – kohtasivathan Jokerit ja Jekaterinburg myös eilen.

Jokerit voitti kyseisen ottelun 3-2, joten sen puolesta henkinen yliote on tänään vieraiden puolella.

Jekaterinburg on umpisurkean jakson jälkeen palannut taas ihan kelpo joukkueeksi, tosin viimeiset kaksi matsia ovat olleet tappiollisia. Jokereilla puolestaan viimeiset 7 matsia sisältävät 5 voittoa.

Nämä faktat ynnäiltyämme tuplauksen avauskohteeksi isketään Jokerit X2!

Huesca – Real Betis

Huesca on tällä kaudella ollut Espanjan La Ligassa surkea, sillä joukkue löytyy koko sarjan jumbosijalta ja tilille on kertynyt tasan yksi voitto.

Surkeudelle saatiin viime viikon lopulla alleviivaus sillä, että joukkue hävisi cupissa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle Alcoyanolle.

Betis löytyy sarjataulukon keskipaikkeilta, mutta on tämän illan matsiin lähdettäessä ennakkosuosikki.

Sen vuoksi lapun täydennykseksi valikoidaankin Betis X2.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!