Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Florida Panthers matkaa NY Rangersin vieraaksi!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Maanantain kunniaksi tiskiin lyödään tuttuun tapaan vetovihjeet tuplaukseen! Lapun täytettä löytyi tällä kertaa NHL:stä, mutta eksotiikkaa haettiin myös Tanskan jääkiekkoliigan puolelta.

Vetovihjeet tuplaukseen – pelikuponki 1:

Washington Capitals – Buffalo Sabres

Capitalsin kausi on alkanut vaikeissa merkeissä, ja tälläkin hetkellä joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa. Ehkäpä helpotusta on luvassa tänään, kun vastassa on heikonsorttinen poppoo nimeltään Buffalo Sabres.

Sabres on omalta osaltaan neljän ottelun tappioputkessa, mutta se sanottakoon heidän edukseen, että jokaisessa noistakin matseista joukkue on onnistunut tekaisemaan kahta tai kolmea maalia vastustajan reppuun.

Kotijoukkueen heikon vireen vuoksi Buffalon yli 1,5 maalia kuulostaakin varsin hyvältä valinnalta lapulle. Kohde sisältää niin sanotun ”vähämaalisen matsin varauksen”, eli mukaan lasketaan myös jatkoaika/voittolaukauskilpailu.

New York Rangers – Florida Panthers

Kuten kaikki varmasti tietävät, on Florida Panthers ollut koko alkukauden ajan hurjassa iskussa. Viimeisimpänä se kaatoi kivikovan Carolina Hurricanesin 5-2.

Rangersilla puolestaan on allaan 6-5-jatkoaikatappio Edmonton Oilersille, minkä jälkeen Calgary Flames möyhensi sen lukemin 6-0.

Floridan yli 2,5 maalia (sisältäen jatkoajan) on valintamme!

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Aalborg – Rodovre

Maalintekoharjoituksia pukkaa. Tuo lausahdus on varmasti lähimpänä kuvaamaan sitä, millaista illan ottelusta on odotettavissa, kun sarjajohtaja Aalborg isännöi Tanskan lätkäliigassa jumbona olevaa Rodovrea.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti: ensimmäinen ottelu meni Aalborgin nimiin 9-1 ja toinen puolestaan 5-2.

Uskotaan siihen, että lukemat äityvät myös tänään suuriksi – onhan Aalborg mättänyt viimeiseen kahteen peliin hurjat 14 osumaa.

Jätetään takaportti kuitenkin auki myös vieraiden osumille, joten valintamme on ottelun yli 6,5 maalia.

New York Rangers – Florida Panthers

Kerroin Tanskan kohteessa ei aivan riitä yli kahden, joten tarvitsemme lisää. Ensimmäisen lapun perusteluihin nojaten ”varma valinta” napataan Rangersin ja Panthersin välisestä matsista: ottelun yli 2,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!