Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL luo pohjan maanantain valinnoille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Triplaus meni viikonloppuna komeasti maaliin, joten Tuplaus-viikolle lähdetään hyvällä sykkeellä! Tässä vetovihjeet maanantaille!

Pelikuponki 1:

Spartak Moskova – Jokerit

Jokerit pääsee vieraskiertueelle hyvällä itseluottamuksella, sillä alla on komeat voitot SKA Pietarista sekä Salavat Ufasta. Sen sijaan Spartak on hävinnyt kuudesta edellisestä ottelustaan viisi. Joukkueet kohtasivat lokakuun alussa Helsingissä ja tuolloin Jokerit pyyhki Spartakilla jäätä numeroin 7-1. Laitetaan nytkin Jokereita lapulle sinkkuna.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Aarhus – Bröndby

Tanskan futisliigan illan ainoassa ottelussa sarjakakkosena oleva Bröndby matkaa Aarhusin vieraaksi.

Vieraiden pelit ovat sujuneet viiime aikoina hienosti, sillä taustalla on kolmen voiton putki. Yhteensä kausi on tuonut 7 voittoa ja vain kolme tappiota.

Sarjan kahdeksantena oleva Aarhus puolestaan on hävinnyt viimeiset kaksi otteluaan, joten Bröndby X2 kuulostaa erinomaiselta valinnalta lapun avauskohteeksi.

SKA Pietari – Dinamo Riika

Tässä ottelussa ei luonnollisestikaan ole kuin yksi ennakkosuosikki – ja se on tietenkin kotijoukkue SKA.

KHL:n jumbona majaileva Dinamo on eittämättä yksi koko sarjan surkeimmista joukkueista, joten ei SKA:n tapaisella jengillä pitäisi ainakaan kotikaukalossa olla minkäänlaisia ongelmia napata voittoa.

Luotetaan siihen, etteivät pietarilaiset tule askiin liiallisesti takki auki ja lyödään lapulle kotivoittoa.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!