Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit kohtaa Amurin kotikaukalossa

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Maanantai se vaan on puksuttanut jälleen luoksemme, joten on aika kaivaa perinteiseen tapaan esiin vetovihjeet tuplaukseen!

Pelikuponki 1:

Jokerit – Amur

Jokereilla on alla tappio Pietarista, joten nyt olisi hyvä päästä heti kiinni voittojen tielle. Taistelu kärjessä on äärimmäisen tiukkaa ja jokaisen voiton merkitys korostuu. Amur on pelannut kelvollisesti viime viikot, mutta onhan Jokerit selvästi parempi jengi. Laitetaan lapulle kotivoittoa.

Salavat Ufa – Admiral Vladivostok

Salavat Ufa on pienimuotoisessa kriisissä ja päävalmentaja Tomi Lämsän työpaikka on uhattuna. Nyt on viimeinen tilaisuus pelastaa oma tontti taas hetkellisesti, sillä tappio maanantaina sarjan huonoimpiin kuuluvalle Vladivostokille olisi viimeinen pisara. Ufa on selvästi kovempi jengi ja nyt se tulee varmasti lyömään kaikki kaukaloon.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Philadelphia Flyers – Colorado Avalanche

Flyers on tällä hetkellä yksi NHL:n suurimmista kriisijoukkueista. Sunnuntaina se kärsi kotikaukalossaan murskaavan 1-7-tappion Tampa Bay Lightningille, mikä nosti perättäisten tappioiden putken jo kahdeksaan.

Vaikka Avalanche onkin kärsinyt joitain tappioita sinne sun tänne, on joukkue yleisesti suorittanut hyvinkin vakuuttavasti ja se lähtee Flyersia vastaan pelattavaan otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Vierasvoittoa siis lapulle!

Dallas Stars – Arizona Coyotes

Yllä oleva Coloradon voitto ei aivan riitä vaadittavaan 2,00:n kertoimeen, joten lapulle poimitaankin kylkiäisiksi toinen kohde.

Se on Dallas Starsin yli 1,5 maalia, sillä joukkue on voittanut kotikaukalossaan seitsemän matsia putkeen varsinaisella peliajalla, eikä ole noissa peleissä jäänyt kertaakaan alle kolmen maalin.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!