Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: USA ja Suomi kohtaavat U20 MM-kisojen välierässä!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Tuplausviikko käynnistyy jälleen, ja maanantaita lähdetään nujertamaan muun muassa SHL- ja KHL-kiekon kera. Alla vetovihjeet perusteluineen!

Pelikuponki 1:

Växjö – Djurgården

Ruotsin SHL:ssä Växjö ja Djurgården kohtaavat jälleen – ottivathan joukkueet toisistaan mittaa vasta lauantaina. Tuolloin tänäänkin vierasjoukkueen roolia suorittava Djurgården vei voiton jatkoajalla 2-3.

Tätä ennen Djurgården oli napsinut 5-1-vierasvoiton Linköpingistä sekä 5-3-kotivoiton Luleåsta.

Mainos alkaa

Tuplauksen avuskohteeksi napataan Djurgårdenin yli 1,5 maalia!

Dinamo Riika – Dynamo Moskova

Kotijoukkue Dinamo kuuluu tunnetusti KHL:n heittopusseihin, ja sen otteluissa nähdäänkin lähes poikkeuksetta runsas määrä maaleja. Tämän kauden keskiarvo on 5,1 osumaa per ottelu, mutta vieläkin korkeampi tämä lukema on Dynamo Moskovalla: 5,3.

Näistä lähtökohdista, sekä viimeisimpien otteluiden tulokset katsastettuna, ensimmäisen lapun täydentäväksi kohteeksi poimitaan ottelun yli 4,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

USA U20 – Suomi U20

Nuoret Leijonat eteni mitalipeleihin upeasti kaatamalla Ruotsin. Jos kuitenkin ollaan rehellisiä, niin Ruotsi ei millään tasolla ollut tässä turnauksessa kärkimaa, vaikka se olikin materiaaliltaan Suomea parempi nippu. USA sen sijaan on aivan sitä terävintä kärkeä. Joukkueen riveistä löytyy poikkeuksellisia yksilöitä, jotka tulevat tekemään upean uran varmasti myös NHL:n puolella. Varsinkin joukkueen hyökkäys on timanttinen. Nyt Suomen eväät on valitettavasti syöty ja finaalipaikka jää haaveeksi.

Linköping – Malmö

SHL:ssä pelataan isoista pisteistä, sillä kumpikin näistä joukkueista halajaa pudotuspeleihin. Malmö on ihan kelvollisessa vireessä, sillä seitsemästä viimeisestä ottelusta on irronnut viisi voittoa. Sen sijaan Linköping on neljän ottelun tappioputkessa ja omiin menee runsaasti maaleja. Malmö yli 1,5 maalia onkin oiva pelivalinta.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!