Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futista ja tennistä maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat avauspäivälle futiksesta, mutta mahtui toiselle lapulle myös yksi kohde tennistäkin Washingtonin ATP-turnauksesta!

Pelikuponki 1:

FC Inter – FC Honka

Tällä hetkellä Veikkausliigassa neljäntenä oleva FC Inter saa maanantaina vieraakseen FC Hongan Espoosta. Vierasjoukkue on otteluruuhkassa, sillä joukkue pelasi torstaina Konferenssiliigan karsintoja. Sen sijaan Inter on saanut rauhassa valmistautua tähän otteluun. Kotijoukkueen itseluottamus ja pelaaminen ylipäätänsäkin on paremmalla tasolla, joten lähdetään kotivoitolla liikkeelle.

AIK – Halmstad

AIK on ollut tällä kaudella Allsvenskanin parhaita kotijoukkueita, sillä seitsemästä ottelusta on tullut 17 pistettä. Halmstad kuuluu sarjan alempaan keskikastiin, joten AIK:n pitäisi hoitaa homma himaan. Otetaan kuitenkin varman päälle ja laitetaan lapulle AIK:n yli 0,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Kevin Anderson – Jenson Brooksby

Tämän lapun ensimmäinen kohde poimitaan Washingtonin ATP-turnauksesta. Anderson (ATP-75) ja Brooksby (ATP-129) kohtasivat pari viikkoa sitten Newportin kisassa, ja tuon matsin Anderson vei nimiinsä suoraan 2-0. Lopulta hän hurjasteli koko turnauksen voittoon.

Anderson ehti välissä piipahtaa Atlantassa häviämässä – varsin odotetusti – Nick Kyrgiosille, ja Brooksby puolestaan käväisi Lexingtonissa pelaamassa alemman Challenger-tason turnauksen, jossa hän hävisi kolmannella kierroksella Thanasi Kokkinakisille.

Lapulle napataan Andersonin voitto, sillä hän on kaikesta huolimatta suuri ennakkosuosikki voittamaan Washingtonin avauskierroksen matsin.

FC Inter – Honka

Kuten ensimmäisellä lapullakin, niin myös toisessa luotetaan FC Interiin. Tenniskohde tuo lapulle kuitenkin jo niin suuren kertoimen, että kohteeksi riittää tuplamahdollisuus Inter 1X.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!