Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Lätkä on vahvasti edustettuna avauspäivänä

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Maanantai on jälleen laskeutunut yllemme, ja sehän tarkoittaa sitä yksinkertaisen monimutkaista asiaa, että on aika kaivaa esiin vetovihjeet tuplaukseen!

Pelikuponki 1:

Florida Panthers – Arizona Coyotes

Sasha Barkovin kipparoima Panthers on ollut kauden alussa hurjassa vireessä, sillä viisi ottelua ovat tuoneet yhtä monta voittoa. Arizonan kausi on lähtenyt käyntiin aivan päinvastaisissa merkeissä, sillä se on hävinnyt kaikki viisi kamppailuaan.

Valintamme onkin siis päivän selvä: Panthersin voittoa isketään lapulle!

St. Louis Blues – Los Angeles Kings

St. Louis Blues on ehtinyt pelaamaan neljä matsia ja homma on rullannut äärimmäisen mallikkaasti, sillä joukkue on voittanut niistä jokaisen suoraan varsinaisella peliajalla. Viimeisimpänä se kaatoi tämän illan vastustajan LA Kingsin lukemin 7-3. Kingsin kausi on lähtenyt yskähdellen käyntiin, sillä se on hävinnyt neljä viidestä matsistaan.

Nyt edessä on tuplaotteluiden jälkimmäinen osa St. Louisia vastaan, ja siihen valintamme on kotijoukkueen yli 2,5 maalia!

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Avangard Omsk – SKA Pietari

Kahden todellisen huippuseuran kohtaaminen, kun hallitseva mestari Avangard Omsk saa vieraakseen SKA Pietarin. Kumpikin on loistavassa iskussa, joten tarjolla on aivan huippukiekkoa. Osumia on varmasti luvassa, sillä kummankin hyökkäys on kuumana. Kohdepoiminnaksi valikoitui lopulta SKA Pietarin yli 1,5 maalia.

Getafe – Celta Vigo

Getafen kauden alku on ollut katastrofaalinen, sillä yhdeksän ottelun jälkeen tilillä on kaksi pistettä. Ensimmäistä voittoaan hakeva joukkue on jäänyt putoamisviivasta jo viiden pisteen päähän. Celta Vigo on ollut myös ongelmissa, mutta tilillä on sentään seitsemän pistettä. Isot pisteet jaossa! Lapulle lähtee Celtan yli 0,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!