Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Lukko matkustaa Tapparan vieraaksi

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat keskiviikon osalta Liigasta, josta lapulle valikoitui kaksi kohdetta. Alta löydät kohteet ja niiden perustelut!

Vetovihjeet tuplaukseen:

KooKoo – Pelicans

Mennään lyhyesti, sillä pidempi lätinä on täysin turhaa: Kohde on KooKoo -1,5.

Jokainen saa itse päättää, luottaako tässä KooKoon erinomaisuuteen, vai siihen faktaan, että Pelicans on tällä hetkellä tragikoomisen surkea nippu.

Mainos alkaa

Vieraille on tänään luvassa kylmää kyytiä ja KooKoo -2,5 jäi vain ja ainoastaan sen takia nappaamatta tuplaukseen, että sen kerroin (kirjoitushetkellä 1,88) ei olisi singlenä riittänyt lapulle.

Tappara – Lukko

Lukko on yltynyt hurjaan lentoon, sillä vuoden 2020 puolella saldo on 12 voittoa ja vain yksi, Ilvekselle voittolaukauksilla lukemin 3-2 kärsitty tappio.

Maalinteko on luistanut viimeiseen puoleentoista kuukauteen siinä määrin, että raumalaiset ovat viimeksi jääneet varsinaisella peliajalla alle kahden maalin joulun tienoilla vierasottelussa Ässiä vastaan (2-1).

Luotetaan siihenkin, että Tapparaa vastaan verkko heiluu vähintään kahdesti. Lapulle siis Lukon yli 1,5 maalia.

tuplaus vetovihjeet 1202

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!