Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Liverpoolin kelkassa maanantaihin!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään yksinomaan futiksesta. Lapuille mahtui niin Valioliigaa kuin Ruotsin cupia ja Tanskan pääsarjaakin.

Pelikuponki 1:

Hammarby – Varbergs

Ruotsin Allsvenskan sai viime syksynä huikean päätöksen, kun Djurgården vei mestaruuden vain pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen Malmöön sekä kolmanneksi sijoittuneeseen Hammarbyhyn.

Hammarby kuuluu eittämättä Ruotsin suurseuroihin – ja tänään se avaa cup-kautensa ottelulla Varbergsiä vastaan.

Mainos alkaa

Talvikunto voi aina olla kesäistä menoa tahmeampaa, mutta ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, vaikka Varbergs tulevaksi kaudeksi nousikin Allsvenskanin puolelle. Materiaaliero on siitä huolimatta valtava.

Jonkinlaisena vertauskohtana tämän illan ottelulle voidaan pitää sitä, kun nämä joukkueet kohtasivat lähes päivälleen vuosi sitten cupin merkeissä. Tuolloin Hammarbylla oli kovat piipussa ja se lasketteli helppoon 4-0-voittoon.

Uskotaan, että myös tänään voitto kiinnostaa siinä määrin, että vierailijoille on luvassa synkkä ilta. Hammarbyn voittoa lapulle siis.

Liverpool – West Ham

Liverpool on hämmästyttänyt tällä kaudella koko jalkapalloilevaa maailmaa, sillä niin suvereenisti joukkue on Valioliigassa taivaltanut. Saldona kauden 26 ottelusta on käsittämättömät 25 voittoa.

West Ham puolestaan on ajautunut jo putoajan paikalle ja tällä hetkellä joukkueella on käynnissä kuuden ottelun voitoton putki Valioliigassa.

Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten Lontoossa ja tuolloin Liverpool haki sarjapisteet matkaansa 2-0-voitolla. Eiköhän tänäänkin nähdä ainakin yhtä suuri voitto.

Lapun toiseksi kohteeksi valitaan Liverpool -1.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

tuplaus1-2402

 

Pelikuponki 2:

Horsens – Århus

Tanskan Superliga on palannut talvitauolta. Århusin taukoa edelsi hyvä marras-joulukuun putki, jonka aikana se nappasi viisi voittoa ja pelasi yhden tasurin. Tauolle se lähti komea 3-1-vierasvoitto takataskussaan suurseura Midtjyllandista. Alkuvuoden joukkue on pelannut harjoitusotteluita, joissa otteet ovat olleet niin ikään vakuuttavia.

Horsensin tarina onkin sitten päinvastainen. Sarjamatsit ennen taukoa sujuivat mukiinmenevästi, mutta harjoitusotteluissa alkoi tulla kuokkaan oikein huolella. Yleensä tämänkaltainen trendi katkeaa, kun sarja taas palaa tauolta, mutta Horsensin kohdalla näin ei käynyt.

Se nimittäin ehti viime viikolla jo pelaamaan yhden sarjaottelun ja siitä tuloksena oli ruma 6-0-tappio Nordsjaellandille.

Luotetaan siihen, että kotijoukkueen peli on yhä sekaisin ja isketään lapulle Århusin yli 1,5 maalia.

Århusin maalit eivät aivan riittäneet tuplaukseen vaadittuun 2,00:n kertoimeen, joten napataan lapulle päivän tarjonnasta mukaan se varmimmalta kuulostava kaveri: Liverpoolin voitto.

tuplaus2-2402

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!