Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Liigasta poimitaan maaleja lapulle!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Liigasta poimitaan maaleja lapulle!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekon Liigasta, jossa mitellään viiden ottelun keskiviikkoinen kierros.

Tsekkaa myös illan UCL-kampanja: 10€ ilmaisveto tarjolla!

Vetovihjeet tuplaukseen:

TPS – KalPa

Turkulaisille iski puolisentoista viikkoa sitten playoffs-haaveiden näkökulmasta paha suvantovaihe, kun se hävisi elintärkeät ottelut Ässille, minkä jälkeen myös HPK haki pisteet Gatorade Centeristä.

Maalijyvä löytyi kuitenkin uudemman kerran, kun TPS kävi hakemassa Pelicansista 6-2-voiton.

Tämä maalijyvän löytyminen onkin valintamme kulmakivi. KalPa on nimittäin päästänyt viime aikoina maaleja siten, että vastustaja on jäänyt alle kolmen osuman varsinaisella peliajalla viimeksi 11 ottelua sitten. Pelkästään viimeiseen viiteen otteluun omissa on kolissut peräti 22 kertaa.

Odotusarvona tälle illalle on varsin maalirikas kamppailu, joten TPS:n yli 2,5 maalia kuulostaakin sitä vasten peilaten varsin hyvältä – onhan sekin fakta totta, että turkulaisilla on yhä ja edelleen mahdollisuudet pudotuspeleihin, joten eiköhän yritystä riitä.

Kärpät – HPK

TPS:n maalien kertoimen ollessa korkea, lapun toiseksi kohteeksi riittää varsin hillitty valinta. Sellainen löytyy Liigan piikkipaikalla vakuuttavasti seisovan – ja neljän ottelun voittoputkessa olevan – Kärppien kautta.

Isäntien yli 1,5 maalia on helppo valinta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

tuplaus vetovihjeet 2602 liiga

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut