Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Liigasta napataan tupla lapulle!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistain osalta jääkiekosta, sillä lapulle napataan Liiga-tupla. Alla kohteet perusteluineen!

Vetovihjeet tuplaukseen:

JYP – Kärpät

JYP on ollut aivan yössä, ja viimeisimpänä se sai Jyväskylässä höykytyksen Lukolta lukemin 1-6. JYPin viimeisimpään yhdeksään otteluun mahtuu peräti 8 tappiota.

Eipä ole illan vastustajakaan kovin vakuuttavasti esiintynyt, mutta taitaa olla vain ajan kysymys, milloin Kärpät ”herää pellaamaan” – viitaten tuoreisiin sopimusuutisiin. Onhan kärppälauma hurjan laadukas jo ennestään.

JYPistä pitäisi irrota voitto, ja se myös isketään lapun avauskohteeksi.

Lukko – KalPa

Kuten jo yllä mainittiin, Lukon viimeisin ottelu päättyi komeaan 6-1-vierasvoittoon JYPistä. Meno on muutenkin ollut lennokasta, sillä Jyväskylän iltaa edelsi 7-2-voitto HPK:sta ja 9-1-voitto Ässistä.

KalPa saakin vastaansa huippuvireessä olevan raumalaisryhmän, joten kotivoitto on mitä todennäköisin skenaario. Siihen mekin luotamme ja tuplauksen lappu täydennetään Lukon  voitolla.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!