Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Liigan välierät jatkuvat!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantain osalta Liigan välieristä, jossa Lukko koittaa pistää sarjan poikki Tapparaa vastaan, ja samasta haaveilee myös TPS HIFK:n kustannuksella.

Pelikuponki 1:

Tappara – Lukko

Lukko nappasi toisen kiinnityksen finaalipaikkaan sunnuntaina, kun se kaatoi Tapparan varmasti 4-1. Se oli jälleen tuttua raumalaisten suorittamista tältä kaudelta ja hieman heikompi toinen ottelu oli muisto vain. Lukko on selvästi edellä useamman osa-alueella, joten Tapparan vuori on liian suuri kiivettäväksi. Näin ollen sarja lyödään pakettiin maanantaina ja Lukko etenee finaaleihin.

Mainos alkaa

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

TPS – HIFK

Samassa tilanteessa ollaan myös TPS:n ja HIFK:n välisessä ottelusarjassa. TPS:n nuori joukkue on yllättänyt, ja nyt sillä on mahdollisuus edetä voitolla finaaleihin.

HIFK on kuitenkin materiaaliltaan sen verran kovan tason joukkue – ja kokemustakin löytyy turkulaisia enemmän – ettei tämä ottelusarja ole vielä taputeltu.

Mikäli HIFK onnistuu palaamaan ensimmäisessä ottelussa nähdylle suoritustasolla, tulee tämä ottelusarja ratkeamaan viidennessä ottelussa. Nyt on ladattava kaikki peliin, joten eiköhän HIFK myöskin onnistu raapimaan voitot 2-2:een.

Lapulle lätkäistään siis HIFK:n ML-voitto. Sen kaveriksi kupongille poimitaan ensimmäisen lapun perusteluihin vedoten Lukko +1,5.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!