Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: Lätkäkohteita lapuille myös torstaina!

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Lätkäkohteilla ollaan valtaosin menty tämä viikko, joten eipä muuteta hyvää kuviota. Päivän vetovihjeet tuplaukseen tulevatkin siis NHL:stä sekä KHL:stä!

Vetokuponki 1:

Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

Tällä viikolla teemaksi on myös noussut (ihan perustellusti) Buffalo Sabresin haukkuminen, joten miksipä vaihtaa sitäkään yhtään mihinkään.

Mainos alkaa

Pittsburgh ja Buffalo kohtasivat eilen, ja tuon me nappasimme kiinni (Pittsburgh -1,5) kotijoukkueen hoidettua homman lukemin 5-2.

Sabresin 15 ottelun tappioputki saa tänään mitä todennäköisimmin jatkoa, sillä samaiset joukkueet kohtaavat uudemman kerran. Tällä kertaa kohteemme on Pittsburghin yli 3,5 maalia – otetaan tähän nimittäin se varaus, että myös sysisurkea Buffalo saattaa osua vaihteeksi tolppien väliin.

Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes

Carolina kaatoi Columbuksen edellispäivänä 0-3, ja nyt joukkueet kohtaavat uudestaan. Carolina on viimeisissä 12 matsissaan tehnyt varsinaisella peliajalla vähintään kaksi maalia, joten lapun täydennyskohteeksi napataan Carolinan yli 1,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

Pelikuponki 2:

CSKA Moskova – Lokomotiv Jaroslavl

Ottelusarja on kutkuttavassa tilanteessa 2-2. Kuitenkin etu on edelleen ennakkosuosikkina sarjaan lähteneellä CSKA Moskovalla, joka pitää kotietuaan nimissä. Isäntien materiaali on astetta kovempi, mutta Lokomotiv on osoittanut olevansa huippuluokan joukkue. Nyt kuitenkin luotetaan kotijoukkueen rutiiniin ja siihen, että suurin mestarisuosikki ei kotikaukalossa kovimmalla mahdollisella hetkellä notkahda.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!