Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Molemmille lapuille lätkäkohteita!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet Tuplaukseen pärähtävät tänään kehiin jääkiekon puolelta. Lapuille mahtui kohteita niin KHL:stä, Liigasta kuin NHL:stäkin!

Eilen kävi pieni fibaus ja artikkelista jäi kokonaan puuttumaan toinen lappu. Se on nyt päivitetty mukaan ja kyseessä oli tosiaan Kärppien voitto, minkä johdosta tähän päivään lähdetään kahdella lapulla. Voit vielä käydä tsekkaamassa eilisen osumat TÄÄLTÄ!

Pelikuponki 1:

Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

Mainos alkaa

Buffalo Sabresin surullinen karavaani seisahtuu tällä kertaa Pittsburghiin. Joukkueet ovat kohdanneet parin viikon sisään kahdesti, ja nuo Buffalossa pelatut matsit pingviinilauma vei nimiinsä 2-5 ja 0-3.

Ei ole mitään syytä olettaa, etteikö 14 ottelun voittoputki venyisi 15:een – ja vieläpä varsin selvin numeroin.

Pittsburgh -1,5 isketään lapulle.

Tappara – HPK

Tapparalla on takanaan 1-4-tappio Ilvekselle, jota seurasi 5-2 vierasvoitto JYPistä.

HPK puolestaan hävisi ensin Jyväskylässä JYPille 7-3, ja tämän jälkeen Kerho kairasi Sportista 3-2-kotivoiton.

Sen pidemmittä puheitta täydennetään lappu ottelun yli 2,5 maalilla.

Pelikuponki 2:

Dynamo Moskova – SKA Pietari

SKA Pietari on vienyt nimiinsä joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista, joten sarja on nyt pietarilaisille voitoin 2-1. Varsinkin viime ottelun henkisesti iso voitto jatkoajan jälkeen antaa roimasti lisäenergiaa SKA:lle, kun taas Dynamo Moskova on lähes pakkovoiton edessä paineet harteillaan. SKA on materiaaliltaan tuon nipsun verran kovempi tiimi, vaikka vieraskaukalossa peli on kolikonheittoa. Kuitenkin kertoimet ovat jälleen sen puolella, että SKA ML-voitto on kannattavaa laittaa lapulle.