Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: CSKA ja Omsk jatkavat KHL-finaalisarjaa!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään varsin selvällä kahtiajaolla: Toiselle lapulle poimittiin futista ja toiselle puolestaan jääkiekkoa. Alla vihjeet perusteluineen!

Pelikuponki 1:

IFK Göteborg – Degerfors

Sarjaan täksi kaudeksi nousseen Degerforsin alkukausi on ollut hankala, sillä alla on kaksi tappiota ja ensimmäinen maalikin on vielä tekemättä. Sen sijaan IFK Göteborg on kerännyt kahdesta ottelusta neljä pistettä, joten meno on lupauksia herättävää. Varsinkin viime ottelun voitto AIK:sta oli kova näyte. Laitetaan lapulle kotivoittoa.

Benfica – Santa Clara

Benfica on tällä hetkellä sarjassa kolmantena, mutta ainakin toinen sija on vielä kiikarissa. Se oikeuttaisi suoraan paikkaan Mestarien liigan lohkovaiheeseen, joten panoksia on. Varsinkin, kun takaa tulee vielä uhkaajia, joten 3. sija ei ole mitenkään varmaa. Joukkue on sellaisessa iskussa, että kotikentällä ei pitäisi tulla mitään ongelmia Santa Claraa vastaan.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

CSKA Moskova – Avangard Omsk

KHL:n finaalisarja on osoittautunut todella mielenkiintoiseksi välienselvittelyksi, ja tällä hetkellä sarjan voitot ovat tasan 2-2. CSKA on materiaalinsa puolesta edellä, mutta Omsk on onnistunut laittamaan hienosti kampoihin.

Viimeisin ottelun meni Omskin nimiin jatkoajan jälkeen lukemin 4-3.

Vauhdikasta ja viihdyttävää lätkää on luvassa varmasti myös maanantai-illan ratoksi, joten uskotaan siihen, että ainakin kotijoukkue osuu myös tänään kahdesti. Kohteeksi valikoidaan siis CSKA:n yli 1,5 maalia.

Skellefteå – Rögle

SHL:n välieräsarjan kolmanteen matsiin lähdetään Röglen johtaessa voitoin 2-0. Helpolla nämä voitot eivät kuitenkaan ole tulleet, sillä Rögle on kuitannut molemmat matsit nimiinsä yhden maalin marginaalilla; ensin 3-2 ja sen jälkeen 2-1.

Tarkka puolustuspelaaminen tuntuu olevan tämän sarjan teema, joten lapulle napataan varsin turvalliselta kuulostava alle 5,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!