Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: La Liga ja Serie A löytyvät lapulta!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat jalkapallon puolelta, missä pelataan keskiviikkona muun muassa La Ligaa sekä Serie A:ta.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Huesca – Atlético Madrid

Atlético Madrid sai loistavan startin kauteen, kun se kaatoi Granadan numeroin 6-1. Varsinkin Luis Suarez osoitti välittömästi olevansa kova hankinta hyökkäykseen. Keskiviikkona vastaan asettuu Huesca, joka nousi viime kauden päätteeksi pääsarjaan. Joukkueen startti kauteen on ollut vaikea, sillä kolmen pelin jälkeen voittotili on avaamatta. Se ei myöskään aukea tänään.

Benevento – Inter

Mainos alkaa

Sarjanousija Benevento saa keskiviikkona vastaansa Juventuksen suurimmaksi haastajaksi ennustetun Interin. Joukkueiden materiaalissa on valtaisa ero ja sen pitäisi näkyä viheriöllä selvällä tavalla. On vaikea edes kuvitella mitään muuta lopputulosta kuin vierasvoittoa.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!