Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: KuPS aloittaa Mestarien liigan karsinnat

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat keskiviikkona Mestarien liigan karsinnoista, jossa muun muassa Molde isännöi Kuopion KuPSia.

Vetovihjeet tuplauksen:

Molde – KuPS

Halitseva Suomen mestari KuPS sai todella huonon arvan Mestarien liigan karsintoihin, sillä vastaan asettuu vieraskentällä Norjan jättiseura Molde. Vaikka KuPS on laadukas joukkue, niin Pohjoismaiden kärkiseuroihin on pitkä matka. Kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien suuntaan. Molde valitettavasti tulee nappaamaan voiton.

Floriana FC – CFR Cluj

Maltalainen Floriana FC voitti jopa sensaatiomaisesti maan mestaruuden viime kaudella. Se toi samalla paikan Mestarien liigan karsintoihin, jossa vastaan asettuu Romanian suurseura CFR Cluj. Florianalla ei juurikaan ole kokemusta europeleistä, joten tarjolla on uusi kokemus. Sen sijaan Cluj on äärimmäisen rutinoitunut jengi myös Euroopassa, joten se on valtava etu vierailijoille.

Cluj’n etu on myös se, että Romanian pääsarja palasi tauolta jo kesäkuussa, kun taas Floriana on pelannut edellisen virallisen pelin maaliskuussa. Se ei voi olla näkymättä pelituntumassa. Karsinnat pelataan yksiosaisina, joten se takaa sen, että Cluj ei todellakaan voi lähteä vieraisiin säästelemään parhaita pelaajiaan, vaan kentällä nähdään paras kokoonpano. Cluj -1,5 on valinta keskiviikolle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät voit lukea TÄSTÄ!