Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Maanantaille KHL:ää ja Veikkausliigaa!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekon KHL:stä sekä futiksen Veikkausliigasta. Alla laput ja niiden perustelut!

Pelikuponki 1:

Ak Bars Kazan – Salavat Ufa & HK Sotshi – Dinamo Riika

Nämä kaksi KHL-matsia lyödään yhteen nippuun, sillä lähtökohdat molempiin otteluihin ovat täysin samat: Kotijoukkueet marssittavat jäälle lähes parhaan mahdollisen ryhmän, kun taas vierasjoukkueilla tilanne on täysin päinvastainen.

Niin Ufalla kuin Dinamollakin homman nimi se, että vierasotteluun matkaa maanantain ratoksi täysin b-tason joukkue koronatartuntojen vuoksi.

Mainos alkaa

Niinpä lapulle lyödäänkin kahden kotivoiton tupla.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

KuPS – Ilves

Tiukasti Veikkausliigan mestaruutta hamuava KuPS saa vieraakseen maanantaina Ilveksen, joka kärsii loukkaantumishuolista. Kuopiolaiset ovat olleet pelottavan kovassa kunnossa ja mikäli sama tahti jatkuu, niin joukkue tulee olemaan todella lähellä mestaruutta. KuPS on kotikentällään selvä suosikki, joten joukkueen voitto kelpaa ehdottomasti sinkkuna tuplaukseen.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!