Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Tiistain lapulle KHL:ää ja Englannin liigacupia

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Tuplaus käynnistyi eilen hienosti ja tänään jatketaan täysillä voimin, eli kahdella lapulla. Vetovihjeet tiistaille tulevat lätkästä sekä futiksesta.

Vetokuponki 1:

SKA Pietari – Dinamo Minsk

Kotijoukkue SKA on hurjastellut kotimatseissaan maaleja oikein urakalla, sillä pelkästään viimeisimmässä neljässä kotiottelussa vastustajan maaliverkot ovat pöllyneet peräti 18 kertaa.

Nyt vastaan asettuu sarjajumbona oleva Dinamo Minsk, jonka viimeisin vierasottelu päättyi 1-5-tappioon HK Vitjazille – ja samoin lukemin tuli käkättimeen myös CSKA Moskovalta tätä ennen.

Laitetaan lapulle SKA:n yli 3,5 maalia.

Lausanne – Rapperswil

Sveitsin NLA:n seiskapaikalla oleva Lausanne saa tiistai-illan iloksi vieraakseen sarjajumbona majailevan Rapperswilin.

Vaikka kotijoukkue ei sekään ole missään maagisessa lennossa, niin Rapperswilin menestykselle ei löydy minkäänlaisia perusteita, sillä joukkue on voittanut 17 viimeisestä reissupelistään vain kaksi.

Lausannen vieraana viimeisin varsinaisen peliajan voitto puolestaan löytyy yli 15 vuoden takaa – ja tämän jälkeen jatkoajallakin tai voittolaukausten jälkeen tulleita voittoja löytyy vain yksi kappale.

Napataan tämän lapun toiseksi kohteeksi Lausannen ML-voitto.

tuplaus vetovihjeet 2801

 

Vetokuponki 2:

Aston Villa – Leicester

Leicester ja Aston Villa pelasivat ensimmäisen osaottelun 1-1, vaikka kotijoukkue vei ottelua ihan miten tahtoi.

Ainoastaan heikko viimeistely takasi sen, että toiseen osaotteluun lähdetään tasalukemista. Leicester on jokaisella osa-alueella selvästi parempi joukkue ja sen hyökkäysvoima on huomattavasti Aston Villaa vahvempi. Kaiken lisäksi Leicester on ollut tällä kaudella vieraskentällä loistelias.

Kun ottaa huomioon Aston Villan huolet kokoonpanon kanssa, niin Coolbetin tarjoama markkinoiden korkein kerroin kelpaa ehdottomasti tuplauksen lapulle. Otetaan siis Leicesterin voitto kiinni.

SKA Pietari – Dinamo Minsk

Ensimmäisessä lapussa tämä matsi perattiinkin jo läpi, joten käytetään SKA:ta hyväksi myös toiseen pelikuponkiin ja napataan kiinni SKA:n voitto.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!